Warsztaty dla początkujących
dla osób, które są od niedawna na diecie – sobota 11 lutego 2012 (dwie grupy) 11.00 -14.00 i 14.00 – 17.00
W programie: na wspólne pieczenie chleba i ciast, wymiana doświadczeń, konsultacje z dietetykami i spotkanie z producentem.
…i zaawansowanych
dla osób, które już dłużej stosują dietę bezglutenową i chciałyby dowiedzieć się jak wzbogacić ją w potrawy z egzotycznych mąk i zdrowych ziaren – sobota 18 lutego 2012; 16.00 – 19.00- w programie wspólne wypieki i wymiana doświadczeń.
Miejsce: Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji SGGW, budynek nr 32 (zielony), ul. Nowoursynowska 159c, Warszawa, Ursynów (wejście do SGGW od ul. Ciszewskiego lub Rosoła, dojazd z centrum metrem), II piętro, sala 2080