Warsztaty: Alergik w kuchni - jak żyć bez bez mleka, glutenu i jaj a smacznie jeść

Warsztaty: Alergik w kuchni - jak żyć bez bez mleka, glutenu i jaj a smacznie jeść

WARSZTAT POPROWADZI MARIA HIROWSKA

Maria, to kopalnia wiedzy i pomysłów w zakresie przygtowania pysznych i pięknych potraw z różnych „dziwnych” i mniej nam znanych mąk czy warzyw i owoców. Podczas warsztatów, dowiecie się Państwo, że konieczność odstawienia niektórych produktów z diety dziecka to nie koniec świata, a na dodatek konieczność zmian w odżywianiu nie musi kojarzyć się z utratą wartości pożywienia dla dziecka.

Warsztat poruszy też temat od strony teoretycznej by przekonać o tym jak wiele produktów jest niezwykle wartościowych dla zdrowia oraz zainspisruje i nauczy gotować ciekawe, smaczne potrawy z użyciem alternatywnych niealergizujących produktów spożywczych.

Dla kogo: dla każdego, od podstaw

Termin: 14 Czerwiec 2013 (piątek) 17:30 -20:30

Miejsce: Orkiszowe Pola Galeria Podolany – Strzeszyńska 63, Poznań

Poziom trudności: dla każdego

Liczba uczestników: do 12 (jeżeli na dane szkolenie nie zgłosi się minimalna liczba uczestników, szkolenie nie odbędzie się)

Co zapewniamy:

  • wszystkie potrzebne produkty oraz narzędzia do pracy
  • skrypty z przepisami
  • możliwość zakupu literatury
  • smaczne zdrowe jedzenie
  • 3% znizki na zakupy w sklepie w dniu warsztatu
  • miłą atmosferę

Cena: 120 zł

Przy zapisie liczy się kolejność zgłoszeń potwierdzona przedpłatą na konto:

Alior Bank
Nr konta:
52 2490 0005 0000 4000 5821 2879
Dane do przelewu:
Dorota Łapa
Ul. Boya – Żeleńskiego 18
60-461 Poznań

Zapisy na warsztat na stronie www.orkiszowepola.pl