Składniki
  • 1 puszka odsączonej zielonej fasoli
  • 1 puszka odsaczonej fasolki szparagowej
  • 1 puszka odsączonej i opłukanej fasoli czerwonej kidney
  • 1 mała posiekana czerwona cebula
  • 1 mała drobno pokrojona zielona papryka
  • 1 łyżka oliwy z oliwek
  • 1/4 szklanki octu winnego
  • 1/2 łyżeczki granulowanego czosnku
Sposób przygotowania

1. Wszystkie składniki delikatnie ze sobą mieszamy. I odstawiamy do lodówki.
2 Przed podaniem schładzamy sałatkę przez minimum 2 godziny.

Smacznego!

Dodatkowe informacje

Czas przyrządzenia: 20 min.

Poziom trudności: łatwy

Liczba porcji: 4

Wszystkie przepisy zostały nadesłane przez naszych czytelników, za ich treść nie ponosimy odpowiedzialności.