Składniki
- 1,5 szklanki (dowolnego makaronu)
- 2 szklanki sosu do spaghetti z grzybami
- 1 duża starta marchewka
- 2 łyżeczki „masła”
- 1/4 szklanki posiekanej cebuli
- 1/4 szklanki selera pokrojonego na cienkie plasterki
- 1/4 szklanki siekanej zielonej papryki
- 2 parówki pokrojone na plasterki
Sposób przygotowania
1. Makaron lekko podgotowujemy, odlewamy wodę. Dodajemy sos do spaghetti i tartą marchewkę.
2. W między czasie do garnka wrzucamy „masło”, cebule, seler oraz paprykę. Dusimy przez 4 minuty, dodajemy pokrojone parówki i dokładnie podgrzewamy.
3. Łączymy wszystkie składniki i podgrzewamy aby przeszły swoim aromatem. Podajemy na ciepło.
Smacznego!!!
Dodatkowe informacje
Czas przyrządzenia: 15 min.
Poziom trudności: łatwy
Liczba porcji: 2