Składniki
  • 1,5 szklanki (dowolnego makaronu)
  • 2 szklanki sosu do spaghetti z grzybami
  • 1 duża starta marchewka
  • 2 łyżeczki „masła”
  • 1/4 szklanki posiekanej cebuli
  • 1/4 szklanki selera pokrojonego na cienkie plasterki
  • 1/4 szklanki siekanej zielonej papryki
  • 2 parówki pokrojone na plasterki
Sposób przygotowania

1. Makaron lekko podgotowujemy, odlewamy wodę. Dodajemy sos do spaghetti i tartą marchewkę.

2. W między czasie do garnka wrzucamy „masło”, cebule, seler oraz paprykę. Dusimy przez 4 minuty, dodajemy pokrojone parówki i dokładnie podgrzewamy.

3. Łączymy wszystkie składniki i podgrzewamy aby przeszły swoim aromatem. Podajemy na ciepło.

Smacznego!!!

Dodatkowe informacje

Czas przyrządzenia: 15 min.

Poziom trudności: łatwy

Liczba porcji: 2

Wszystkie przepisy zostały nadesłane przez naszych czytelników, za ich treść nie ponosimy odpowiedzialności.