Składniki
- 6 jaj ugotowanych na twardo
- 1/4 szklanki posiekanej cebuli
- 2 duże świeże pieczarki, posiekane
- 2-4 łyżki majonezu
- 1 łyżka musztardy
- świeżo zmielony pieprz
- szczypta soli do smaku
Sposób przygotowania
1. Gotujemy jajka na twardo max 10 minut.
2.Czekamy aż jajka ostygną, następnie rozcinamy na pół. Z każdej połówki odcinamy kawałek, tak aby stabilnie leżały na talerzu. Wydłubujemy żółtka, wkładamy je do miski wraz z kawałkami białek i pozostałymi składnikami. Rozcieramy i dokładnie mieszamy,a następnie napełniamy białka.
3. Układamy na talerzu i oprószamy pieprzem i solą.
Smacznego!
Dodatkowe informacje
Czas przyrządzenia: 15 min.
Poziom trudności: łatwy
Liczba porcji: 3