Składniki
  • 6 jaj ugotowanych na twardo
  • 1/4 szklanki posiekanej cebuli
  • 2 duże świeże pieczarki, posiekane
  • 2-4 łyżki majonezu
  • 1 łyżka musztardy
  • świeżo zmielony pieprz
  • szczypta soli do smaku
Sposób przygotowania

1. Gotujemy jajka na twardo max 10 minut.
2.Czekamy aż jajka ostygną, następnie rozcinamy na pół. Z każdej połówki odcinamy kawałek, tak aby stabilnie leżały na talerzu. Wydłubujemy żółtka, wkładamy je do miski wraz z kawałkami białek i pozostałymi składnikami. Rozcieramy i dokładnie mieszamy,a następnie napełniamy białka.
3. Układamy na talerzu i oprószamy pieprzem i solą.

Smacznego!

Dodatkowe informacje

Czas przyrządzenia: 15 min.

Poziom trudności: łatwy

Liczba porcji: 3

Wszystkie przepisy zostały nadesłane przez naszych czytelników, za ich treść nie ponosimy odpowiedzialności.